Lomaasi mukavoittavat lisäpalvelut Villa Eriksbergissä, Villa Blomvikissa ja Villa Nyåkerissä:

Aamiainen
Aamiaistarvikkeet tuotuna tulopäiväksi (18,00 € + alv 10 %/hlö – minimi 6 hengelle). Sisältää leivän, levitteet, kananmunat, juusto/kinkkulautasen, tuoremehun, vihanneslautasen, jogurtin,kahvin, teen. Saatavilla myös gluteenittomana.

”Fine Dining”-ruokapalvelu
Huviloihin on mahdollista tilata ruokapalveluna ”Fine Dining” -ateriointikokonaisuus gourmet-kokin valmistamana ja pöytiin tarjoiltuna, huippukokkina keittiömestari Mark Kumlin.

Mark Kumlin Mark on aloittanut uransa oppipoikana Michelin-ravintoloissa ulkomailla, edustanut Suomea nuorten EM-kisoissa, toiminut vuoromestarina Hotelli Kämpissä Helsingissä ja kokannut aamu-tv:ssä sekä pitänyt ruokakursseja useiden vuosien ajan. Jos Mark ei ole keittiössä, hän on mielellään kalassa tai metsästämässä.

Mahdollinen ruokavaraus tulee tehdä viimeistään kuukautta ennen tilaisuutta, toteutuminen kokin aikataulun mukaisesti. Minimitilaus 8 henkilölle. Alkoholijuomat eivät sisälly Menu-ehdotuksiin. Katso esimerkkimenuvaihtoehdot.**

Muut ruokapalvelut ja kokkauskurssit
Huviloihin saatavilla myös muuta catering-palvelua, kuten illallisia ja buffettarjoiluja, kokoustarjoiluja sekä avotulella valmistettua ruokaa kokin johdolla.

Huviloihin tulopäiväksi toimitettavat piiraat, savustetut kalat, salaatit sekä muut asumista helpottavat ruokailuvaihtoehdot. Lue lisää ruoanlaittokursseistamme tästä. Kysy lisää ja pyydä tarjous.

Kylpypalju (Villat Eriksberg ja Nyåker)
Villa Eriksbergissä ja Villa Nyåkerissa (ajalla 1.4. - 30.11.) on 8 hengen ulkopalju. Paljun vuokra on 250 euroa sis. polttopuut. Varaus paljusta tulee tehdä viimeistään kahta viikkoa ennen saapumista. Paljun vedenvaihto loman aikana etukäteen erillissopimuksesta 110 €. Mikäli haluatte lämmittää paljun myös jonakin muuna päivänä, on lisäveloitus 100 €.


Jacuzzi

Jacuzzi (Villa Blomvik)
Villa Blomvikissa on kahdeksan hengen jacuzzi käytettävissä ajalla 1.4. – 30.10. Viikonloppuna hintaan 300 euroa (koko viikon huvilan vuokrauksissa 400 euroa).

Liinavaatteet
Liinavaatteet sänkyyn pedattuina sekä kylpy/kasvopyyhe (21,90 € /hlö)

Loppusiivous
250 € Villa Eriksberg / Villa Nyåker
220 € Villa Blomvik

Suppailu

Suppilaudat
Suppilaudat (2 kpl) vuokrattavissa hintaan 150 e / vuokra-aika / kpl. Varaus on tehtävä viimeistään kahta viikkoa aikaisemmin. Huom! Laudat ovat runsaassa käytössä ja varaukset menevät tilausjärjestyksessä.

Onkitarvikkeet
(20,00 €) sisältää onkivapoja 2 kappaletta sekä matopurkkeja 2 kappaletta.Kurssit ja retket
Järjestämme tilauksesta yhteistyökumppaneidemme kanssa ruuanlaittokursseja, jooga- ja valokuvauskursseja, viinikursseja, sienikursseja, retriittejä sekä kalastusretkiä. Voit myös vuokrata huviloitamme kurssitarkoituksiin. Kysy lisää.

**

Menut ovat vain esimerkkejä ja asiakkaat voivat toivoa muita vaihtoehtoja.

Menu1

Alkuruoka
Kylmäsavustettua lohta, pikkelöityä kurkkua, Kalix-mätiä ja piparjuurikreemiä.

Väliruoka
Suppilovahvero cappuccino ja tryffelivaahtoa

Pääruoka
Yrttikuorrutettua poron sisäfilettä, savusellerikreemiä, paahdettuja herkkutatteja, haricot papuja, paahdettu pekonilastu ja Marsala-lientä.

Jälkiruoka
Suklaafondant, maitosuklaamoussea, paahdettua valkosuklaata ja vadelmasorbettia.

Menu2
Alkuruoka
Metsäkauris carpaccio , dijon aiolia, pikkelöityä punasipulia ja suppilovahveroita, pecorino-juustoa ja rucolan versoja.

Väliruoka
Miedosti savustettua nieriää, kuivattua sipulia, lime aiolia, inkivääri-sitruunavinaigretteä ja vesikrassia.

Pääruoka
Paahdettua ankanrintaa, porkkana-inkiväärikreemiä, paahdettuja juureksia ja portviinilientä.

Jälkiruoka
Tummaa suklaakakkua 72 %, paahdettua pistaasipähkinää, kuivattua vadelmaa ja Madagaskar vaniljasta tehtyä vaniljajäätelöä.

facebook


PORVOON HUVILAT
Puh. +358 400 794 850
Kråkönympyrä 326
07410 Kråkö
gina@porvoonhuvilat.fi
 
Sivusto käyttää evästeitä.