Laadukasta merenrantamajoitusta Porvoon Kråkössä ja Gäddragissa.

Kråkön saarelle pääsee autoillen (Porvoon keskustasta 15 km) ja veneellä. Vierekkäisillä tonteilla sijaitsevat huvilat aivan meren rannalla ja niitä vuokrataan yhdessä (jolloin makuutilat 14 henkilölle) ja erikseen.

Kråkön saarella on vuokrattavissa juhlatila, joka soveltuu häiden, merkkipäivien yms. viettoon. Huviloilta on matkaa juhlatilaan n. 1,5 km. Tila soveltuu n. 60 ihmisen käyttöön.

Gäddragissa sijaitsevaan merenrantahuvilaan Villa Nyåkeriin mahtuu majoittumaan 10+2 henkilöä.

Porvoo on Suomen toiseksi vanhin, kaunis ja historian täyteinen kaupunki. Vanhan Porvoon ajaton ja ainutlaatuinen tunnelma houkuttelee matkailijoita kaikkialta maailmasta.

Porvoo on varsinkin kesäkaupunki, mutta vanha kaupunki sykkii omaa elämäänsä vuoden ympäri. Joulun aika Porvoossa Lucia-kulkueineen ja vastustamattomine kahviloineen ja putiikkeineen on myös kokemisen arvoista. Vanha Porvoo on ehdoton tutustumiskohde, jonne huviloiltamme pääsee sekä autolla että veneellä.

Mitä sitten mökkilomalta kaipaatkin, niin pyrimme auttamaan sen toteutuksessa. Voidaksemme tehdä parhaamme, ole hyvissä ajoin meihin yhteydessä mahdollisten lisätoiveittenne suhteen.

Katso lisää Porvoo-tietoutta www.visitporvoo.fi

Olemme täällä

Villa Eriksberg


Villa Blomvik


Villa Nyåker


Varausehdot

Majoituksen varaus on sitova, kun asiakas on suorittanut varauksen. Varausmaksu (30 % hinnasta) on maksettava varauksen yhteydessä ja loppumaksu (70 % hinnasta) 30 vrk ennen vuokra-ajan alkua. 

Majoitukseen mahdollisesti liittyvät lisäpalvelut on maksettava 30 vrk ennen vuokra-ajan alkua. Jos varaus tehdään myöhemmin kuin 30 vrk ennen varausajankohdan alkamista, koko maksu maksetaan kerralla välittömästi varauksen jälkeen. Lemmikkieläinten tuonti on allergiasyistä kielletty. Tupakointi on ehdottomasti kielletty sisätiloissa. Kenkien käyttö sisätiloissa on kielletty.

VAHINGONKORVAUKSET

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan kohteen omistajalle.  

HUOMAUTUKSET

  • Kaikki lomakohteen varaukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset on tehtävä välittömästi omistajalle tai hänen valtuuttamalleen henkilölle.
  • Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

Vuokrausehdot

  • Huvila on käytettävissä tulopäivänä klo 17 lähtien, luovutus lähtöpäivänä on klo 11 mennessä. Lopputarkastuksen ajankohta on avaimen luovutuksen yhteydessä.
  • Avaimen luovutus on klo 17 vuokrauspäivänä. Mikäli vieraat eivät saavu tänä ajankohtana eivätkä ole ilmoittaneet muusta ajankohdasta etukäteen, veloitamme 50 EUR avainten luovutuksesta.
  • Asiakas huolehtii huvilan siivouksesta loman aikana ja sen päättyessä ja tuo mukanaan omat liinavaatteet ja pyyhkeet – mikäli näitä ei erikseen haluta vuokrata. Loppusiivous pitää mainita varauksen yhteydessä.
  • Mikäli huvila ei ole siivottuna tai sellaisessa kunnossa kuin luovutettaessa, pidättää Porvoon Huvilat oikeuden periä siivousmaksua 250 EUR.

Peruutusehdot

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti huvilan omistajalle, mikäli asiakas peruuttaa varauksensa:

  • 30 vrk ennen vuokra-ajan alkua, varausmaksu palautetaan vähennettynä peruutusmaksulla 100 EUR.
  • Myöhemmin kuin 30 vrk ennen vuokra-ajan alkua veloitetaan koko vuokra.
  • Peruutus katsotaan tapahtuneeksi silloin, kun tieto on tullut huvilan omistajalle ja hän on siihen vastannut.
  • Poikkeuksena varaajan tai hänen lähiomaisensa äkillinen sairastuminen tai onnettomuuteen joutuminen, lääkärintodistus toimitettava.
facebook


PORVOON HUVILAT
Puh. +358 400 794 850
Kråkönympyrä 326
07410 Kråkö
gina@porvoonhuvilat.fi
 
Sivusto käyttää evästeitä.