Ruoanlaittokurssit pienryhmille

Porvoon Huvilat & Mark Kumlin kutsuvat oppimaan ja nauttimaan

Porvoon Huvilat järjestää kokkauskursseja Porvoossa, yhteistyössä Nordic Taste Trail Ab:n kanssa. Ruoanlaitto tapahtuu huviloillamme Villa Eriksberg (Kråkönympyrä 320) tai Villa Nyåker (Tirmontie 120)

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

Kaikille hyvän ruoan ystäville suunnatuilla ruoanlaittokursseilla opitaan kokkaamisen perustekniikoita rennossa ilmapiirissä, ryhmissä kokkaillen. Ruokaa valmistetaan huumorilla huipputason keittiömestarimme Mark Kumlinin johdolla. Jokainen onnistuu tällä kurssilla!

Miten kurssilla toimitaan?

Keittiömestari käy menun ja reseptit läpi yhdessä ryhmän kanssa ja jakaa osallistujat pienempiin ryhmiin. Jokainen ryhmä vastaa yhdestä ruokalajista. Ketään ei jätetä pulaan! Ruokien valmistuttua ruokailu tapahtuu huviloiden tiloissa joko sisällä tai huviloiden katetuilla ja lasitetuilla terasseilla. Kukin ryhmä loihtii hienot ja maittavat annokset keittiömestarin avulla ja tarjoilee niitä muille.

Hygieniasta ei tingitä!

Tilat desinfioidaan ennen kurssien alkua ja osanottajille on tarjolla suusuojat, esiliinat sekä suojahansikkaat. Tiloissa on myös kaikissa vesipisteissä käsien desinfiointiainetta ja tilat on tuuletettu ennen kurssin alkua.

Ohjelmaksi yrityksille ja yksityistilaisuuksiin

Ruuanvalmistuskurssit sopivat erinomaisesti ohjelmaksi syntymäpäiväjuhliin, yritysten Tyhy-päiville tai kokousten keventäjäksi, ystävä- ja polttariryhmille tai esimerkiksi erityisruokavaliota noudattavien opetuskurssiksi. Ryhmäkoko alkaen 8 henkilöä. Kesäkursseilla isotkin ryhmät mahdollisia.

Kurssin pituus ja toteutus:

 • Jokainen kurssi räätälöidään ryhmän toivomusten mukaan
 • Kurssin kesto n. 4 h, kokouspaketin kera 4–10 h tai sopimuksen mukaan
 • Kieli: suomi, ruotsi, englanti
 • Mahdollisuus tuoda omat viinit (keittiömestari voi suositella viinit menuun mukaan)
 • Osallistujat saavat kurssin reseptit mukaansa.
 • Huvilamme ovat savuttomia ja eläimettömiä.

ESIMERKKIPAKETIT (ryhmäkoko alk. 8 henkilöä):

Kesto 10h sisältää:

 • Tulo kello 9 aamukahvi ja suolainen aamupala
 • Kokous klo 9–12 (asianmukaiset kokousfasiliteetit)
 • Kahvi makealla välipalalla, tauko sekä ulkoilu
 • 12.30–16 ruoanlaittokurssi – 3 eri ruokalajia (alku-pää-jälkiruoka) sekä yhteisruokailu
 • 16–19 illanvietto, saunominen ja paljuilu
HINTA alk. 260,00/hlö


Kesto 4h sisältää:

 • Tulo kello 10 tai vaihtoehtoisesti kello 17
 • Klo 10.30–14 ruoanlaittokurssi – 3 eri ruokalajia (alku-pää-jälkiruoka) sekä yhteisruokailu
 • tai klo 17.30–21 ruoanlaittokurssi – 3 eri ruokalajia (alku-pää-jälkiruoka) sekä yhteisruokailu
HINTA alk. 170,00/hlö


Erillismaksusta tiloissamme voi yöpyä ja jatkaa kokousta seuraavana päivänä. Alkoholijuomat asiakas tuo halutessaan suljettuun tilaisuuteen itse. Voimme myös iltaohjelmaksi järjestää vierailukäynnin paikalliseen olutpanimoon. Kysy lisätietoja ja tarjousta: Gina Jussila, gina@porvoonhuvilat.fi

» Lataa PDF-esite tästä

Kokemuksia kokkikurssista:


”Kokkailukurssi ihanassa Kråkön huvilassa ylitti odotukseni monesta syystä. Emännöinti ja vastaanotto oli välitöntä ja välittävää. Huvila soveltui erinomaisesti tähän toimintaan. Kokkauskurssi voisi olla mukava ohjelmasisältö esim. seminaaripäivään. Kokkimme Mark Kumlin oli uskottava ja asiantunteva ja hän opasti ja auttoi kaikissa tilanteissa, miellyttävänä persoonanaan.

Ohjeet olivat selkeitä ja vaikka kokkaamassa oli mukana paljon keittiössä viihtyviä kotikokkeja, opimme paljon uutta. Kaiken lisäksi materiaalit, raaka-aineet, työvälineet olivat parasta mahdollista laatua.”

Birgitta Palmqvist
Birgitta Palmqvist Productions


”Porvoon Huviloiden ja Nordic Taste Trailin ruoanlaittokurssi on laadukkaasti toteutettu elämys. Ruoanlaitto pienryhmässä on innostavaa ja mukaan saa hyviä vinkkejä kotikokkailua varten. Ruoanlaiton lomassa ehtii hyvin vaihtaa ajatuksia niin ruoasta kuin kaikesta muustakin. Loistava tuote yhteishengen kasvattamiseen meren äärellä inspiroivassa miljöössä.”

Sari Myllynen
Porvoon kaupunki

”Päivä oli kaiken kaikkiaan sekä hauska että antoisa. Tilat toimivat hienosti ja kokki Mark oli innostava ja asiantunteva opettaja.”

Chita Wahlroos
Eläinklinikka Avec

”En fantastiskt trevlig upplevelse, allt var välordnat och löpte smidigt. Recepten var rätt enkla men otroligt goda. Stämningen ledig och alla tycktes trivas och ha roligt. Perfekt plats med mycket utrymme och vacker vy. 10 poäng till Gina och Mark!”

Mi Saxen
Porvoo Tours

”Tapahtuma oli erittäin ammattimaisesti tehty ja huippukokin upealla opastuksella tunsin itsenikin kokiksi. Ilmapiiri oli kotoisan lämmin ja syntyi mukavaa keskustelua ruuanlaiton yhteydessä. Tutustuimme toisiimme ihmisinä ja varmasti yhteistyö jatkuu tulevaisuudessa. Tätä paikka ja tilaisuutta kannattaa ehdottomasti kokeilla.”

Harri Kari
Development Company Mäntsälä
Mäntsälän Yrityskehitys Oy ( Ltd )facebook


PORVOON HUVILAT
Puh. +358 400 794 850
Kråkönympyrä 326
07410 Kråkö
gina@porvoonhuvilat.fi
 
Sivusto käyttää evästeitä.