Lomaasi mukavoittavat lisäpalvelut Villa Helgessä:

Aamiainen

Aamiaistarvikkeet tuotuna tulopäiväksi (15,00 €/hlö – minimi 4 hengelle). Sisältää leivän, levitteet, kananmunat, juusto/kinkkulautasen, kahvin, maidon, tuoremehun, vihanneslautasen, jogurtin. Saatavilla myös gluteenittomana.

Ruokapalvelut

Huviloihin tulopäiväksi toimitettavat piiraat, savustetut kalat, salaatit sekä muut asumista helpottavat ruokailuvaihtoehdot. Kysy lisää ja pyydä tarjous.

Kylpypalju

8 hengen ulkopalju saatavilla lisätilauksesta ajalla 1.4. - 31.10. Paljun vuokra on 250 euroa sis. polttopuut. Varaus paljusta tulee tehdä viimeistään kahta viikkoa ennen saapumista.

Liinavaatteet

Liinavaatteet sänkyyn pedattuina sekä kylpy/kasvopyyhe (21,90 € /hlö)

Loppusiivous

Loppusiivouksesta ja vuoteiden sijauksesta huolehtii vuokralainen mikäli muuta ei sovita. Loppusiivouksen hinta on 250 euroa ja se veloitetaan varauksen yhteydessä.

Moottorivene

Moottorivene 15 hv moottorilla

Vene vuokrattavissa ajalla 1.5. - 30.9. vuosittain 5 hengelle rekisteröity moottorivene 15 hevosvoiman moottorilla (220,00 €/päivä) – hinta sisältää 10 litran polttoainekanisterin ja pelastusliivit 5 hengelle/aikuiselle. Varaus on tehtävä viimeistään kahta viikkoa etukäteen ja ilmoitettava päivä milloin veneen haluaa käyttöönsä. Huom! Vene on runsaassa käytössä ja varaukset menevät tilausjärjestyksessä.

Onkitarvikkeet

(20,00 €) sisältää onkivapoja 2 kappaletta sekä matopurkkeja 2 kappaletta.

Suppailu

Suppilaudat
Suppilaudat (2 kpl) vuokrattavissa hintaan 150 e / vuokra-aika / kpl. Varaus on tehtävä viimeistään kahta viikkoa aikaisemmin Huom! Laudat ovat runsaassa käytössä ja varaukset menevät tilausjärjestyksessä.

Kurssit ja retket

Järjestämme tilauksesta yhteistyökumppaneidemme kanssa jooga- ja valokuvauskursseja, viinikursseja, sienikursseja, retriittejä sekä kalastusretkiä. Voit myös vuokrata huviloitamme kurssitarkoituksiin. Kysy lisää.

facebook


PORVOON HUVILAT
Puh. +358 400 794 850
Kråkönympyrä 326
07410 Kråkö
gina@porvoonhuvilat.fi
 
Sivusto käyttää evästeitä.