Lomaasi mukavoittavat lisäpalvelut Villa Helgessä:

Aamiainen

Aamiaistarvikkeet tuotuna tulopäiväksi (15,00 €/hlö – minimi 4 hengelle). Sisältää leivän, levitteet, kananmunat, juusto/kinkkulautasen, kahvin, maidon, tuoremehun, vihanneslautasen, jogurtin. Saatavilla myös gluteenittomana.

Ruokapalvelut

Huviloihin tulopäiväksi toimitettavat piiraat, savustetut kalat, salaatit sekä muut asumista helpottavat ruokailuvaihtoehdot. Kysy lisää ja pyydä tarjous.

Kylpypalju

10 hengen ulkopalju saatavilla lisätilauksesta ajalla 1.5. - 31.10. Palju vuokrataan valmiiksi täytettynä ja lämmitettynä tulopäivänä kello 16 alkaen (asiakas hoitaa paljun jatkolämmityksen itse). Paljun vuokra on 200 euroa sis. pyyhkeet, lämmityksen sekä polttopuut. Varaus paljusta tulee tehdä viimeistään kahta viikkoa ennen saapumista.

Liinavaatteet

Liinavaatteet sänkyyn pedattuina sekä kylpy/kasvopyyhe (19,00 € /hlö)

Loppusiivous

Loppusiivouksesta ja vuoteiden sijauksesta huolehtii vuokralainen mikäli muuta ei sovita. Loppusiivouksen hinta on 198 euroa ja se veloitetaan varauksen yhteydessä.

Moottorivene

Moottorivene 15 hv moottorilla

Vene vuokrattavissa ajalla 1.5. - 30.9. vuosittain 5 hengelle rekisteröity moottorivene 15 hevosvoiman moottorilla (220,00 €/päivä) – hinta sisältää 10 litran polttoainekanisterin ja pelastusliivit 5 hengelle/aikuiselle. Varaus on tehtävä viimeistään kahta viikkoa etukäteen ja ilmoitettava päivä milloin veneen haluaa käyttöönsä. Huom! Vene on runsaassa käytössä ja varaukset menevät tilausjärjestyksessä.

Onkitarvikkeet

(20,00 €) sisältää onkivapoja 2 kappaletta sekä matopurkkeja 2 kappaletta.

Suppailu

Suppilaudat
Suppilaudat (2 kpl) vuokrattavissa hintaan 150 e / vuokra-aika / kpl. Varaus on tehtävä viimeistään kahta viikkoa aikaisemmin Huom! Laudat ovat runsaassa käytössä ja varaukset menevät tilausjärjestyksessä.

Kurssit ja retket

Järjestämme tilauksesta yhteistyökumppaneidemme kanssa jooga- ja valokuvauskursseja, viinikursseja, sienikursseja, retriittejä sekä kalastusretkiä. Voit myös vuokrata huviloitamme kurssitarkoituksiin. Kysy lisää.

facebook


PORVOON HUVILAT
Puh. +358 400 794 850
Kråkönympyrä 326
07410 Kråkö
gina@porvoonhuvilat.fi
 
Sivusto käyttää evästeitä.