Porvoon huviloiden ohjelmapalvelut pienryhmille

Cocktailkoulu meren äärellä

Huviloiden upeat puitteet takaavat mieleenpainuvan elämyksen cocktailien tai mocktailien parissa ympäri vuoden. Cocktailkoulut sopivat kaikille täysi-ikäisille. Uuden oppiminen, hauskanpito ja ennen kaikkea yhdessä tekeminen ovat konseptin ydin. Saat alan huippuosaajat ohjaamaan upean elämyksen, hyviä juttuja unohtamatta – rennosti, mutta ammattimaisesti. Coctailkoulun vetäjät ovat Tom Collins Entertainment Oy:n pitkän linjan ammattilaisia ja ravintoloitsijoita.

Cocktailkoulu on parasta viihdettä mihin tahansa pieneen taikka suureen tilaisuuteen. Se rikkoo jään ennestään toisille vieraiden ihmisten kesken tai jouhevoittaa siirtymiä ohjelmanumerosta toiseen. Mikä olisikaan mukavampaa kuin lopettaa kokous upeiden itsetehtyjen cocktailien siivittämänä tai aloittaa vaikka ruoanvalmistuskurssi raikkailla alkumoctaileilla.

Palvelu on laajennettavissa, jos kaipaat tapahtumaasi myös upean cocktailbaarin tai moctailbaarin cocktailkoulun lisäksi.

Kysy lisää Ginalta, gina@porvoonhuvilat.fi

Katso esite PDF-muodossa »

Ruoanlaittokurssit

Porvoon Huvilat järjestää ruoanlaittokursseja yhteistyössä Nordic Taste Trail Ab:n kanssa. Ruoanlaitto tapahtuu huviloillamme joko ulkoilmassa, missä on grillit ja avotuli käytössä tai vaihtoehtoisesti sisätiloissa. Kaikille hyvän ruoan ystäville suunnatuilla ruoanlaittokursseilla opitaan kokkaamisen perustekniikoita rennossa ilmapiirissä, ryhmissä kokkaillen. Ryhmäkoko alkaen 8 henkilöä. Kesäkursseilla isotkin ryhmät mahdollisia. Jokainen onnistuu tällä kurssilla!

Ruuanvalmistuskurssit sopivat erinomaisesti ohjelmaksi syntymäpäiväjuhliin, yritysten Tyhy-päiville tai kokousten keventäjäksi, ystävä- ja polttariryhmille tai esimerkiksi erityisruokavaliota noudattavien opetuskurssiksi.

Kysy lisää Ginalta, gina@porvoonhuvilat.fi

Katso esite PDF-muodossa »

Tutustu tarjontaamme »

Häät meren rannalla

Porvoon Huvilat tarjoaa juhlapaikan majoituksineen 10-30 hengelle. Haluamme palvella vieraitamme kokonaisvaltaisesti, joten järjestämme catering- palvelut aamiaisista hääateriaan ja oheisohjelmaa.

Mark Kumlin voi loihtia toiveidenne mukaisen ateriakokonaisuuden viinilistoineen. Kattaukset astiastoineen, koristeet ja koristelut kukka-asetelmineen sekä hääpukuompelukin hoituvat kokeneelta tiimillämme ja antavat juhlaväelle mahdollisuuden keskittyä yhdessäoloon. Myös upea cocktail/moctailbaari järjestyy ammattitaitoisella henkilökunnalla. Kauttamme saat paikalle myös kuvaajan ja vaikka hanuristin saaristolaistunnelmaa tuomaan. Porvoon huvilat tarjoaa kolmella huvilallaan erilaisen juhlapaikan, jossa voit valmistautua rauhassa ja unohtaa turhat siirtymiset paikasta toiseen. Myös vihkiminen onnistuu upeissa maisemissa ja myös isommillakin veneillä tai ajoneuvoilla saapuminen juhlapaikalle.

Kysy lisää Ginalta, gina@porvoonhuvilat.fi

Katso esite PDF-muodossa »

Kokousta ja viihdy meren rannalla

Villat Eriksberg ja Blomvik ovat toimiva valinta pienille kokousryhmille Kråkön saarella, Porvoon saaristossa. Perille pääsee autolla oven eteen tai omalla veneellä. Talot sijaitsevat meren rannalla ja molempien suuret, omat piha-alueet sopivat erilaisiin peleihin ja muuhun virkistystoimintaan.

Myös pidemmät kokousrupeamat yöpymisineen onnistuvat, jolloin kokous voidaan räätälöidä toiveiden mukaiseksi. Kiinnostaisiko illallinen laadukkaista lähellä tuotetuista raaka-aineista tai saunominen ja paljussa rentoutuminen, suppailu tai kanoottiretki vai haluaisitteko valmistaa illallisen ruuanvalmistuskurssilla kokin johdolla?

Kysy lisää Ginalta, gina@porvoonhuvilat.fi

Tutustu tarjontaamme »

Avokajakki- ja SUP-vuokraus

Vuokraa kajakki tai suppilauta ja lähde Porvoon saariston vesille omatoimiselle melontaretkelle (max. 3h). Kaikki meiltä vuokrattavat kajakit ja SUPit ovat sopivia myös aloittelevalle melojalle.
Voit valita kaksikkokajakin, jolla vanhempi tai kaksikin voi liikkua lapsen kanssa. Lisäksi saatavilla yksin melottava peruskajakki. SUP-laudat ovat ns. kovalautoja (ei ilmatäytteinen), jotka sopivat tukevuutensa ansiosta hyvin aloittelijoille.
Kysy myös retkieväitä kajakin vuokrauksen yhteydessä. Toimitamme ne vuokraushetkellä paikan päälle. Melontatekniikka ja turvallisuusohjeet löytyy melonta- ja soutuliiton sivuilla. Suosittelemme vasta-alkajia tutustumaan niihin. Emme vuokraa kajakkeja tai suppeja turvallisuussyystä lapsille. Liivien käyttö on aina melottaessa pakollista ja melontaliivit annamme lainaksi vuokrauksen yhteydessä!
Vuokraaminen edellyttää uimataitoa.

Kysy lisää Ginalta, gina@porvoonhuvilat.fi

Katso esite PDF-muodossa »

Joogaa kokousten lomassa

Porvoon Huvilat järjestää yhteistyössä joogaohjaaja Suvi Hansteen kanssa virkistys- ja kokouspäiviä.
Aloita aamu seisovan pöydän herkuilla, kokousta tasokkaassa huvilamiljöössä ja virkisty joogaamalla sisällä tai ulkona. Halutessasi voit yhdistää ohjelmaan ruuanvalmistuskurssin. Päivää voi jatkaa saunassa ja paljussa ja yöpyminenkin on mahdollista.

Kokouspaketti sopii erinomaisesti ohjelmaksi myös kansainväliselle ryhmälle, sillä käyttökielenä voi olla suomen lisäksi ruotsi tai englanti.

Kysy lisää Ginalta, gina@porvoonhuvilat.fi

Katso esite PDF-muodossa »

Ahdin antimet -kalastuskisat pienryhmille

Kerää ryhmä kokoon (6-14 hlö) ja tule pitämään leikkimielistä kalastuskisaa, grillaamaan sekä saunomaan Kråkööseen, villa Eriksbergiin. Toiminta sopii erinomaisesti yritysten ja yhteisöjen työhyvinvointipäivän ohjelmaksi, kokousten oheen, polttari- tai kaveriporukoille – kenelle ja minkä ikäisille vain.
Päivä alkaa kalastuskisalla, joka kestää noin kaksi tuntia. Jokainen saa itselleen vavan, ämpärin matoja sekä eväät. Kalastajan eväät sisältävät voileivät, juoman sekä makean välipalan. Kalaa pyydetään annettu aika ja voittaja selviää, kun kaikkien saaliit on punnittu. Tämän jälkeen siirrytään saunaan ja mereen uimaan. Halutessa myös palju vuokrattavissa lisäpalveluna. Kisapäivä päättyy makkaran paistoon avotulella. Tarjolla myös kotitekoista perunasalaattia, Kråkön saaristolaislimppua, makeaa piirakkaa mascarponevaahdolla sekä kahvia/teetä. Voittaja ilmoitetaan ja palkitaan ruokailun yhteydessä.

Kysy lisää Ginalta, gina@porvoonhuvilat.fi

Katso esite PDF-muodossa »